Het CoolEvent zal dit jaar starten op 9 november 2024!

BE ON ICE IJsspelen​

vanaf 34,50 per persoon

BE ON ICE IJsspelen (1,5 uur)

De activiteiten hebben een ontspannen en ludiek karakter, waarbij onderlinge samenwerking centraal staat. De ijsspelen bestaan uit de onderstaande Icegames.

Human Icebowling
Men neemt één slee, één persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Human Curling op een rubberband

Curling met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis te krijgen.

IJssjoelen

Met de veger probeer je de sjoelstenen van jouw kleur in de puntenvakken te schuiven maar… de tegenstander kan je dwarszitten, omdat de sjoelstenen om en om geschoven worden. Scoor zoveel mogelijk punten voor jou team door de juiste gaten van de sjoelplank te vinden. Overleg met elkaar is van groot tactisch belang.

Jeu d´Ice

De populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, en op het ijs! Je neemt een speciale hockeystick en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt, waarna de strijd losbarst, het is de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de but te krijgen.

Algemene voorwaarden

* Niet geldig tijdens de feestdagen en de kerstvakantie
* Dit kan tot 48 uur van tevoren gereserveerd worden
* Dit arrangement is alleen te reserveren voor groepen vanaf 14 personen