Het CoolEvent zal dit jaar starten op 9 november 2024!

Kids Skate & Pizza party

Kids Skate & Pizza party

Op zoek naar een cool kinderfeestje? Schaatsen op de schaatsbaan en dan je eigen pizza bakken! Inclusief het schaatsen, schaatshuur, pizza versieren en bakken, onbeperkt limonade en een heerlijk ijsje. 

KIDS SKATE & PIZZA PARTY € 22,50 per kind
Inclusief:

  • Dagkaart schaatsbaan – Schaatsen kan de hele dag.
  • Schaatshuur
  • Pizza versieren en laten bakken – Pizza’s versieren / bakken en eten is een tijd naar keuze tussen 13 en 17 uur.
  • Onbeperkt limonade tijdens het pizza versieren, bakken en eten.

Stap 1: Bestel jouw tickets online

Stap 2: Maak jouw reservering

Na het bestellen van de tickets kun je een reservering maken via info@cooleventscheveningen.nl voor de gewenste datum en tijdstip! Wij zorgen dat jouw tafel klaar staat!

Algemene voorwaarden

Per kinderpartijtje minimaal 6 kinderen t/m 12 jaar. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Dit arrangement is te reserveren t/m 9 februari 2025 van 12:00-17:00 uur (andere tijden in overleg). Volwassenen betalen € 7,50 voor de schaatsbaan. Het volledige arrangement s.v.p. betalen bij de kassa van de schaatsbaan Volwassenen eten/drinken in het restaurant voor de kaartprijs. We verzoeken je vriendelijk het betaalbewijs te overhandigen aan een van de personeelsleden van La Galleria. Dit arrangement is te boeken vanaf 9 november 2024 tot en met 9 februari 2025 Dit arrangement is niet te boeken tijdens de feestdagen in de kerstvakantie.